DSC02223

Sæsonstart 2020

 Nu er det tid til sæsonstart i Amagerland Gymnastikforening!

Vi har glædet os utroligt meget til at komme i gang igen, og håber også at i er klar! Sæsonen starter mandag d. 7. september. Se programmet her, og på vores facebookside Amagerland Gymnastikforening.

Covid-19 forbehold.

Det bliver en sæson med forbehold for covid-19, så vi kan mindske smitterisikoen. Vi holder os til DGI’s retningslinjer for opstart og træning. Vi må derfor forvente at træningen bliver en smule anderledes end vi er vandt til, men det håber vi i er med på! Vi har skærpet vores rengøring, og stiller håndsprit til rådighed.

Vi er nu mere begrænset på hvor mange vi må være i vores træningslokaler, det kan få den betydning at vi ikke har plads til alle der gerne vil starte, og må oprette ventelister, men vi gør hvad vi kan for at tilbyde undervisning til alle der gerne vil!

Vi beder alle medlemmer om at møde omklædte og have så få ting med som muligt. For børnene der bliver hentet og bragt, bedes de blive afleveret og hentet præcist til tiden for at undgå ventetid og smitterisiko ved holdskifte.

Og kan barnet være der uden forældre, beder vi forældrene om ikke at blive under træningen. Har du eller nogen i den nære familie covid-symptomer, så mød ikke op til træning! Tilmelding sker ved fremmøde til første træning i uge 37, følg venligst instruktørernes instrukser.

Vi håber at i alle er forstående, og vil hjælpe til at vi kan få en god opstart!

Vi glæder os meget til at se jer!